Përshëndetje në emër të “Vatrës” në Konferencën Shkencore LSHP dhe vendi i saj në histori - Buçaj, Gjon (Instituti i Historisë "Ali Hadri" Kosovë, 2025)
Në emër të “Vatrës” nënkryetari i saj, Dr. Gjon Buçaj